Vrije sollicitatie

Scholengemeenschap KOMBO omvat 10 basisscholen. We trachten om doorheen het schooljaar een databank bij te houden van personen die solliciteren voor een bepaald ambt binnen onze scholengemeenschap. 

Telkens wanneer we een vervanging dienen in te vullen, zoeken we tussen de kandidaten of er iemand vrij is voor die opdracht.  Onze SG beschikt dus over een databank waarin u uw gegevens kunt achterlaten en op regelmatige basis kunt updaten. .


We hebben dus een systeem dat u toelaat online te solliciteren en waarbij u uw gegevens volledig zelf kan beheren.

Eens geregistreerd krijgt u van ons een e-mail met alle verdere informatie.

Online solliciteren


Mocht u problemen ondervinden of bijkomende vragen hebben, mag u deze sturen naar  solliciteren@komvzw.be.

Ook je sollicitatiebrief met CV mag je naar dit mailadres sturen. We plaatsen alle brieven per amt op onze sharepoint zodat ze zichtbaar zijn voor elke directeur.


Het is belangrijk om na je eerste aanmelding regelmatig in te loggen en te bevestigen dat je nog steeds op zoek bent naar een job. Wanneer je ergens anders bezig bent, is het belangrijk om ook dat aan ons te laten weten. Aan het einde van die opdracht komt u voor onze directies dan terug zichtbaar in de lijsten. Je zal dan sneller gebeld worden indien we een vervanging nodig hebben dan wanneer je slechts 1 kaar (bijvoorbeeld bij de start van het schooljaar) je aanmeldt.